miercuri, 12 octombrie 2011

Din ciclul, azi o zi alta dilema....

Mersul pe propriile picioare
Avem o mare problema cand iesim din casa, nu vrea decat in brate. In casa nu are nici o problema, alearga toata casa de n ori, prin parc deasemenea, nici nu se pune problema sa nu fie pe jos. Face un scandal daca vrem sa-l punem in carut, ceva de groaza, se uita toata lumea la noi. in schimb, daca iesim fara carut, surpriza, vrea in brate, nu face un pas pe jos. Nu stiu ce sa cred, ma gandesc ca poate e mai lenes, sau mai mic, desi se apropie de 15 luni. voi aveti probleme de genul asta, sau poate nu e o problema, e ceva firesc...

5 comentarii:

  1. Este devreme pentru a trage concluzii. Multe se vor mai schimba. Este necesara doar putintica rabdare...

    RăspundețiȘtergere
  2. Speculez ca acasa se simte destul de in siguranta iar pe strada are nevoie inca de protectia ta. Cred ca devine o problema daca o vei privi tu ca pe una, altfel, daca imi permiti un sfat atunci spun: las-o sa decida cand vrea (atunci sa vezi tu probleme, cand iti fuge intr-una si n-o mai poti prinde).

    Cu drag, Raluca

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc Raluca pentru vizita si sfaturile care sunt mereu de ajutor. Cred ca facem progrese,chiar azi am plecat in parc fara carut si mare parte din drum l-a parcurs pe jos. Problema a aparut cand a trebuit sa mergem acasa sa papam si sa dormim drept pentru care trebuia parasit toboganul cel mult iubit.

    RăspundețiȘtergere
  4. mami de strumf: cu mare placere!

    RăspundețiȘtergere