vineri, 14 octombrie 2011

FasTracKids

"Googalind" astazi putin am dat peste FasTrackids, un sistem special gandit pentru a le oferi copiilor cu varstele cuprinse intre 6 luni si 8 ani o experienta de invatare interactiva si inedita. Scopul final este de a transforma dorinta de a descoperi pe care toti copiii o au innascuta, in pasiune pentru invatare. Specialistii in educatie   au redactat programele educationale menite sa asigure un perfect echilibru intre calitatea si cantitatea de stimuli educationali la care un copil poate fi expus fara a uita nicio clipa ca vorbim despre COPII.
Mai multe detalii gasiti la ei pe site.
E un lucru relativ recent in România, existand doar doua gradinite unde este implementat acest sistem. Pe forumuri nu am gasit decat pareri bune si putine, ma intrebam daca stiti de prietene/ colege care si-au  trimis copiii la aceste ''cursuri". Deasemenea, cred ca si pretul este pe masura. Daca aveti ceva informatii as fi recunoscatoare sa-mi spuneti si mie. Multumesc

ID  8199F6D627395

3 comentarii:

  1. Uite aici si alte pareri: http://roxanaraducan.blogspot.com/2011/09/cursurile-fastrackids.html
    Eu nu stiu cum e, ca n-am incercat pe propria piele, dar ma gandesc sa incerc o sedinta test.

    RăspundețiȘtergere
  2. nici eu nu am incercat, dar stiu o mama care isi duce fetita acolo si e multumita.... si, da... cam costa.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am constatat "rasfoind" pe net ca parerile sunt impartite. Oricum mai avem timp pana sa ne decidem si poate mergem si la o sedinta test.

    RăspundețiȘtergere