joi, 17 februarie 2011

Diverse

Ne apropiem cu paşi grăbiţi de 7 luni (mai sunt 3 zile) şi sperăm să stăm şi 100% în funduleţ. Stă şi acum dar pentru scurt timp şi pică pe o parte, poc...

Nu-i mai plac lui Gogoşel de vreo 2 săptămâni cerealele, de nici un fel, aşa că nu mai folosim. Eliminarea cerealelor a determinat solicitarea de către Gogoşel în această perioadă a unei mese de lapte la ora 3 dimineaţa, 3 măsuri. Noaptea trecută a zis pas peste aceasta, dar să vedem ce face în continuare.

De câteva zile bune îl supără gingiile pe Gogoşel şi ziua şi noaptea, dinţişorii de lapte cresc dar nu vor să iasă. Azi supărarea a fos mai mare decât ieri şi mesele au fost în cantitaţi mai mici, cu multe urlete,  lacrimi, ros de jucărioare speciale pentru aşa eveniment plus geluirea gingiilor cu ros de deget de mami inclus! Vedem cum o să fie, or ieşi, n-or ieşi!!!!

Nu-i mai place să stea pe burtă, deşi iubea foarte tare această poziţie când era mai micuţ. Aşa am un feeling că nu va merge de-a buşilea. Specialiştii spun că nu este o regulă mersul de-a buşilea dar eu consider că e important pentru musculatură. O să vedem.

Nu mai vrea să stea în funduleţ în braţe la mami sau la tati ci direct în picioare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu