duminică, 22 ianuarie 2012

18 luni

Upsss, 18 luni, un an jumate si ma intreb cand a trecut.....La cum trec orele si  zilele astazi nu e de mirare ca are 18 luni.Acum e mai mofturos si ii intri in gratii mai greu din cauza caninilor, unu creste altul da sa iasa. Se vede ca a crescut si a facut progrese. Nu-i tace gura toata ziua, gesticuleaza, se cearta si da indicatii ca un mare sef de trib. E foarte nostim. Este si foarte independent, se serveste singur cu apa, mere sau cu cele de rontait (sunt tinute in bucatarie intro cutie).
E un mare santajist, iubeste foarte mult cartile de povesti pentru ca au poze,dar nu ar lasa pe nimeni sa citeasca sau sa se uite pe ele. Se chinuie sa ajunga la canuta cu apa sau sa desfaca punga cu biscuitei sau covrigei, da nu cere ajutor.Chiar si pe ptruti (trotineta) o scoate din locul ei desi ei destul de greoaie. E la fel de legat de mami ceea ce nu e un lucru foarte bun ca se apropie cu pasi repezi reintoarcerea mamei la serviciu.
Iubeste foarte mult sa arunce cu mingea la cosul de baschet, nu pentru miscare ci pentru aplauzele de dupa oferite de mami si tati. Dupa fiecare aruncare e foarte atent si la mami si la tati sa vadad daca au aplaudat.
Il iubeste la fel de mult pe ham-ham, catelulul lui de plus pe care il alinta AA.
Cuvinte noi care pentru noi au sau nu  un sens:
- papi, cicicita, capi, cita, tapa, tipi, tapi;
- ptruti (trotineta), papa, apa, mama, tata, ba(bau), jsajse(sase), cici(cinci), bibi(bobi, cainele), ttsssi(pisica), kitikit(soricelul);

Sa fii sanatos, la fel de vesel si vorbaret. Te iubim, mami si tati!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu